KIRIKKALE / MERKEZ - Şehit Cezayir Çalışkan İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü için düzenlenen programımız.

Mrt

Rehberlik ve Araştırma Merkezi öğretmeni Hamide DEMİRLENDİ tarafından ilkokul öğrencilerimize yönelik "Sınır Koyma ve Mahremiyet" eğitimi verildi.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında ilkokul ve ortaokulumuzda AFAD görevlilerinin de katılımıyla deprem tatbikatı yapılmış, Okul Afet Farkındalık Eğitimi, Deprem Anı Uygulaması, Tahliye Uygulaması ve Toplanma Alanı Uygulamaları gerçekleştirilmiştir.

Sayın Valimiz Mehmet MAKAS okulumuzu ziyaret ettiler.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıl dönümünde büyük bir özlem ve saygı ile anıyoruz.

Kas

Okulumuz 1. ve 2. sınıf öğrencileri sınıf öğretmenlerimiz Ergül PAMUK ve Esma YUNUSOĞLU eşliğinde Trafik Parkuru eğitimine katıldılar.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI COŞKUYLA KUTLANDI

TEKNOFEST ANKARA GEZİSİNE KATILIMINIZI BEKLİYORUZ